Pranje avtomobila – ročno pranje za najboljše rezultate

Redno pranje avtomobila je izredno pomembno v kolikor želite ohraniti kar najboljši izgled vašega vozila. Pranje avtomobila ne poskrbi samo za lep izgled vozila ampak preprečuje tudi poškodbe laka, barve ter preprečuje rjavenje, ki bi se pojavilo zaradi soli in drugih škodljivih dejavnikov na cesti. Bolj pogosto pranje je še posebej pomembno predvsem v zimskem času saj je takrat vozilo bolj izpostavljeno soli in je zato več možnosti za rjavenje.

Kako poteka pranje avtomobila?

Za ročno pranje avtomobila je potrebno za začetek vozilo pripraviti na predpranje. Vozilo je potrebno postaviti na čisto mesto, ki ni direktno izpostavljeno soncu saj se tako izognemo prehitremu sušenju. Prvo je potrebno vozilo temeljito sprati z vodo ter uporabi posebno čistilo, ki odstrani najbolj trdovratno umazanijo ter sledove mrčesa.

Ta tekočina se nanese in pusti nekaj minut, da začne delovati in odstrani vso trdovratno umazanijo. Vozilo se nato ponovno spere z vodo ter nato nadaljuje na naslednji korak, ki je nanos šampona z gobo. Celotno vozilo se nato ročno opere z gobo ter nato z drugo gobo in pripomočki očisti še platišča.

V naslednjem koraku z vozila speremo šampon z vodo brez vodnega kamna ter ga nato prebrišemo z vpojno krpo, da na vozilu ne ostanejo sledovi kapljic.

pranje avtomobila

Pošljite povpraševanje za ročno pranje vašega avtomobila

Pošljite povpraševanje ter se dogovorite za prost termin, naj vaš jekleni konjiček ponovno zasije v vsej svoji lepoti.

  Ročno pranje vozila ali avtomatska avtopralnica. Kaj izbrati?

  Ročno pranje vozila je najboljša izbira pri pranju vseh tipov vozil. Res je, da je ročno pranje bolj zamudno opravilo, vendar na tak način se lahko vašemu vozilu bolj natančno posvetimo in očistimo tudi tiste bolj težko dostopne dele vozila, ki jih avtomatska avtopralnica ne more dobro očistiti. Imamo tudi večji nadzor nad čistili, ki se uporabljajo, da slučajno ne poškodujemo laka vozila, okrasnih letvic ali drugih delov, ki lahko zaradi premočnih čistil v avtomatski pralnici lahko izgubijo svoj lesk. Ročno pranje vozil je še posebej priporočljivo za vozila temnejših barv kjer so nepravilnosti bolj vidne.

  Cene so informativne narave. Končna cena je odvisna od velikosti vašega vozila, količine umazanije ter ponudnika storitve.

  Že od
  40
  Pranje vozila

  Že od
  55
  Pranje in sesanje vozila

  Sledite nam

  Kontaktni podatki

  Kontaktirajte nas v kolikor bi želeli oglaševati na naši strani ali potrebujete dodatne informacije.

  O portalu

  Namen portala je zagotoviti ponudbe za globinsko čiščenje vseh tipov vozil. Portal je v fazi razvoja zato še pridobivamo kontakte ponudnikov in smo trenutno omejeni na dolenjsko regijo.