Temnenje avtomobilskih stekel

Vzdrževanje vozil

Temnenje avtomobilskih stekel

Temnenje stekel na vozilu je postopek, pri katerem se na stekla doda temna zaščitna folija, ki zmanjšuje prehod svetlobe skozi steklo. Za to storitev se pogosto odločajo mlajši, ki želijo popestriti izgled svojega vozila, vendar pa ima temnenje stekel kar nekaj prednosti, zaradi katerih se za to storitev odloča vse več ljudi.

Nekatere prednosti so:

  1. Zasebnost: Temnejša okna omogočajo več zasebnosti v notranjosti vozila. Otežujejo pogled od zunaj in preprečujejo, da bi ljudje videli predmete v notranjosti.

  2. Zmanjšanje bleščanja: Temnenje stekel zmanjšuje bleščanje sončne svetlobe, kar pripomore k bolj udobni vožnji na zadnjih sedežih.

  3. Zaščita pred UV-žarki: Kvalitetne folije za temnenje lahko blokirajo škodljive UV-žarke, ki lahko povzročijo težave s kožo.

  4. Zmanjšanje pregrevanja notranjosti: V poletnih mesecih pridejo zatemnjena stekla še kako prav sploh, če imate v vozilu usnjene sedeže. Ker sonce ne pride direktno do sedežev so tej posledično manj vroči.

Za temnenje stekel je priporočljivo izbrati ponudnika, ki uporablja kakovostne folije in jih tudi strokovno namesti. Poskrbite, da boste našli ponudnika, ki vam bo pripravil tudi vso potrebno dokumentacijo saj je namreč potrebno zatemnitev stekel tudi homologirati.

Sledite nam

Kontaktni podatki

KG AVTO Kristjan Godec s.p.

Pokojnica 2, 1296 Šentvid pri Stični

O nas

Poleg globinskega čiščenja se v našem podjetju že vrsto let ukvarjamo tudi s prodajo in uvozom rabljenih vozil. V kolikor se zanimate za nakup vozila ali pomoč pri prodaji vašega vozila vas vabimo, da nas kontaktirate.